måndag 24 september 2012

Veckan har bara börjat ..

Det är inte lätt att vara multimiljardär. Inte i en stad som denna. Det är så mycket man alltid måste tänka på. Media, Myndigheter, Hemligheter som inte får komma ut. Hade förberett mig noga inför kvällens presskonferens. Försökte övertala medborgarna och stadens politiker att en hel stadsdel måste rensas upp, det är fel att brottsligheten härjar fritt. I vår stad, i min stad. Men jag blev avbruten av skrikande däck, flera maskerade personer med dragna vapen atttackerade oss med bedövningspilar. Typiskt Hugo att överreagera! De tog oss till en typ av anstalt. Trodde de kunde knäcka mig. Som en mesig kille född med silversked i mun. En av journalisterna tappade sinnet totalt. De hade alla fel. Även i handbojor är jag helt fel person att bråka med. Nämnde jag att jag spöade den lokala mobbaren och hans anhang med bundna händer? Det är ju nästan pinsamt. Att fly var inte svårt alls, tog mig upp på taket och ringde Alfred. Fem minuter senare hade jag min utrustning.



Det händer så mycket hela tiden. Har fullt upp med att lösa allas problem hela tiden. Nyss hjälpe jag min gamla flickvän, Selina. Hon hade lite problem. Men visar hon någon tacksamhet? Nä. Skulle inte tro det. Jag hjälper alla ändå för jag är en så trevlig kille. Även de jag inte gillar så mycket hjälper jag. Som Bane, en pumpad biff som faktsikt gärna skulle klå upp mig om han fick chansen. Han har tappat några "dunkar" och så klart jag hjälper honom genom att kuta runt halva stan och leta efter dem. Sanslöst .. Samtidigt försöker Harley och hennes sinnesrubbade kille att utpressa mig.

Och veckan har bara börjat, suck.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Det måste vara tufft att vara Bruce Wayne, men å andra sidan får man vara med om ett av världens bästa äventyr i hans läderlappsdräkt i Arkham City.

    SvaraRadera
  3. Ett väldigt bra äventyr :)

    SvaraRadera